Jouw eigen website

De website is de basis van je online profilering. Deze biedt informatie over jou en je dienstverlening, blogs, social media-links, de mogelijkheid tot het downloaden van je eBooks na het achterlaten van het e-mailadres en een contactformulier. Naast al deze onderdelen biedt de site je bovenal ook de ruimte om je merk neer te zetten in je eigen huisstijl met veel ruimte voor beeldgebruik. De website is gemakkelijk door jou bij te houden (WordPress) en is schaalt automatisch mee met het apparaat waarmee de website wordt bezocht.

Personal Branding template

opwolken.com heeft een ideale website ontwikkeld om als basis te dienen voor jouw online profilering. Er is uitgegaan van een lay-out met veel ruimte voor beeldmateriaal. Onder je logo, de menubalk en je social-media buttons staat een grote banner waarmee je bezoekers gelijk meetrekt in jouw wereld. Met een sterke pay-off en call-to-action knoppen neem je je bezoekers mee in jouw verhaal. Op de homepage vind je verder, naast uiteraard je tekst, ook ruimte voor grote buttons waarmee je dienstverlening kort, visueel kunt presenteren. Ook is er op je homepage ruimte voor blogberichten, met deze dynamische content presenteer jij je als specialist op jouw vakgebied en weet je je bezoekers met regelmaat naar je site te krijgen. Tenslotte worden je bezoekers door je hele site heen gewezen op de mogelijkheid om een eBook te downloaden.

website template

Het complete aanbod

 1. WordPress website met Personal Branding Mix Template
 2. Huisstijl toegepast op het template
 3. Site onderdelen (eventueel uit te zetten)
  1. Logo (zelf aan te leveren)
  2. Menubalk
  3. Social Media-buttons
  4. eBook pop-up + downloadformulier
  5. Banner met tekst en buttons
  6. Tekstgebieden
  7. Call-to-action buttons
  8. Blogposts
  9. Footer met informatie
  10. Vervolgpagina’s
  11. Contactpagina met contactformulier
 4. WordPress plugin-pakket
  1. SEO-hulp
  2. Sitestatistieken
  3. Sitebeveiliging
  4. Spamfilter
  5. Caching
 5. 3 iStockphoto-credits om foto’s uit te kiezen
 6. Hosting bij Stannet.it voor 1 jaar (of installatie op eigen hosting, mits geschikt)
 7. MailChimp geheel ingericht inclusief opzet nieuwsbrief in huisstijl

Samen aan de slag

De template dient als basis voor websites voor je website. Heb je echter specifieke wensen die niet in het template zijn ingebouwd, dan denkt opwolken.com graag met je mee. Denk hierbij aan zaken als een webshop binnen je website. opwolken.com heeft ruime ervaring met uitbreidingen van de template.

Meer weten? Neem contact met ons op